Programa d'actes de Nadal

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 00:00

16 de Desembre. Cagatió i cantada de Nadales. A les 10.30h. Es cagarà el tió per tots els nens i nenes del poble, es cantaran nadales i ens desitjarem bones festes. L’AMPA de l’escola Gira-sol tindrà una parada de flors de Nadal a la Plaça del Mercat. Organitza: Ajuntament de Montmajor. Lloc: Plaça del Mercat.

19 de Desembre. Monòleg “Estimar sense morir”, de Pepa Lavilla, a les 20h., en motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones (25N). Organitza: Ajuntament de Montmajor, sota la proposta del CCB. Lloc: Local del Comú.

20 de Desembre. Caminada Solidària per la Marató de TV3. A les 10.30h. Els diners de les inscripcions es destinaran íntegrament a la Marató, que enguany es dedica a la Covid-19. Organitza: Ajuntament de Montmajor. Sortida i Arribada: Plaça del Mercat. Campanya de recollida d’aliments per Càrites i campanya de recollida de joguines per la Creu Roja. Lloc de recollida: Plaça del Mercat.

24 de Desembre. Missa del Gall. A les 18.45h, a l’església de Sant Sadurní de Montmajor.

25 de Desembre. Missa de Nadal. A les 11h del matí, a Sorba.

27 de Desembre. El Patge dels Reis. A les 11.30h del migdia, els nens i nenes podran dur la carta pels Reis d’Orient al Patge. Organitza: Comissió de Reis. Lloc: Plaça del Mercat.

3 de Gener. Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, a les 18.30h. Organitza: Grup Teatral de Montmajor. Lloc: Local del Comú.

5 de Gener. Missa i Cavalcada de Reis. Missa a les 18h a l’església de Sant Sadurní i rebuda dels Reis d’Orient. Organitza: Comissió de Reis. Lloc: Plaça del Mercat.

6 de Gener. Missa de Reis. A les 11h del matí, a Gargallà.

Darrera actualització: 14.12.2020 | 18:50