Salutació de l'Alcaldessa

Benvolgudes i benvolguts,

Us vull donar la benvinguda al nostre espai web i seu electrònica.

El passat 15 de maig vaig accedir, per nomenament del Ple Constituent, a l’alcaldia de Montmajor sota les sigles del grup municipal de FEM POBLE-AM. L’Ajuntament el formem 7 regidors, 4 de Fem Poble i 3 de Junts per Montmajor. Com a novetat, tots els regidors de l’Ajuntament tenim regidories. Tots units tenim més força i podem fer més feina, tots volem el millor pel nostre municipi. Com hem dit altres vegades, 7 sumen més que un 4+3.

Ens trobem en un moment de canvi, una nova etapa i des de l’alcaldia i l’equip de govern apostem per una millora substancial en l’àrea de comunicació, sent propers i transparents. Les noves tecnologies són un canal proper i ràpid. A través de l’espai web municipal, el Facebook, l’Instagram i el llistat de difusió del Whatsapp, tots tindreu accés a la informació sobre el consistori i sobre les coses que succeeixin al municipi en general. L’objectiu és millorar l’arribada d’informació a tots els veïns i veïnes de les diferents parròquies del municipi de Montmajor. També és un portal d’informació turística i d’interès general per aquelles persones que ens volen venir a visitar i conèixer el nostre entorn, la nostra cuina, les nostres festes o visitar el Museu del Bolet.

 Us vull dir que les portes de l’Ajuntament estan obertes a tothom i us convido a participar en la gestió del municipi amb les vostres opinions i suggeriments. Entre tots, farem de Montmajor el poble que volem.

Rebeu una cordial salutació,

M. del Mar Monell i Davins
Alcaldessa de Montmajor

Darrera actualització: 05.10.2020 | 08:47
Darrera actualització: 05.10.2020 | 08:47