Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:05 - 23/04/2019

Ajuntament de Montmajor

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Alcaldia

Benvolguda ciutadania

En primer lloc donar-vos les gràcies per accedir a la nostre web, on espero i desitjo hi trobareu la informació que desitgeu.
Amb aquesta eina de comunicació esperem que la relació entre la ciutadania i l’ Ajuntament sigui més immediata i eficient.

En ella hi podreu trobar element útils que us evitaran temps i desplaçaments, com per exemple l’apartat de tràmits i serveis, també informació sobre les diferents entitats i organitzacions del nostre poble, informació turística, ordenances municipals ... tota la informació per tal que des de casa vostre i a qualsevol hora podeu cercar el que necessiteu.

No vull deixar de recordar-vos que les vostres opinions són molt importants per nosaltres,us convido a ajudar-nos a millorar tot allò que creieu que es pot fer.


I per totes aquelles persones que no coneixeu el nostre poble, dir-vos que aquí us esperem, veniu a conèixer la gran qualitat humana del nostre poble, a gaudir d’un entorn i d’un paisatge excepcional , ple de contrastos i colors que ens ofereixen els nostres boscos i camps,a més a més no oblideu que es terra de bolets, on els podeu buscar o degustar-los en algun dels restaurants del nostre poble, podeu allotjar-vos en alguna de les cases rurals de la zona, us oferim un gran ventall on poder escollir.

M’agradaria fer una menció especial del llegat cultural que ens ofereix el Museu d’ Art del Bolet, situat al bell mig del nucli urbà, únic a nivell europeu, on podeu descobrir més de 169 espècies diferents de bolets, alguns d’ ells els reconeixereu, d’altres serà la primera vegada que els veure però us asseguro que tots ells us sorprendran ,per la seva perfecció i realitat que han estat recreats.
.
I si em permeteu un últim consell, no torneu cap a casa sense haver tastat els millors embotits artesanals de la zona.

Us hi espero!

A tots i a totes, una salutació molt cordial.


Maria Teresa Marmi
Alcaldessa
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/07/2013 - 12:47:48

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Montmajor

CIF: P0813100E

Plaça del mercat, 1

93 824 60 00

E-Mail: montmajor@diba.cat

Amb la col·laboració de